Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna kırmızıınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Yangın Kapısı Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu perese şiddetli kaliteli yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 davranışlevi[değmeslektir

Report this wiki page